"Tack Ida för samtalet! Behöver både kursen och coachingsamtal för att kunna bli den jag vill vara, är menat att vara. Och förstå det som varit. Det är skönt för mig att veta att stöd och erfarenheter finns hos dig m fl som ”gått före”, redan gjort - håller på och gör - sin resan. Det ger mig mod att se in i mig själv. Våga möta, händelser, sorger och allt som varit bra. Ser framemot nästa tillfälle."
// Ann

"Om du identifierar dig som högkänslig, kan jag varmt rekommendera Idas intuitiva coachning. I några veckor har jag fått vara med om en otroligt givande, spännande och utvecklande inre resa. Idas totala närvaro och coachning har hjälpt mig massor när det kommer till att se mina styrkor som högkänslig. Detta har hjälpt mig att komma vidare i min läkning själsligt och kroppsligt. Tack Ida för allt fint du har hjälpt mig med! ❤️"
 // Linda

Visste du att livet kan vara lätt att leva? 

"Tack Ida För för din förståelse ditt angagemang att hjälpa mig och andra som har behov att bearbeta sin trauma Tack för din stöd."
// Valentina

"Känner mig väldigt trygg med dig och din kunskap och det hjälpte verkligen mig idag på min första inre resa med dig. Har tidigare fått healing, så jag är bekväm med att känna, se, lukta o smaka. Känner mig väldigt tacksam för idag! Tack! Ser fram emot att göra denna resa och bli fri!"
 // Maria

Jag är inriktad på samtal för högkänsliga personer.
 
Jag använder mig av djupgående terapi likaväl som coachande samtal. Vi arbetar med det medvetna och med det undermedvetna för att förändra de föreställningar som hittills har styrt ditt liv.

Du kan lära dig att använda alla dina känslor som katalysatorer för livskraft och flow! Du är helt unik, precis som samtalen vi har tillsammans. Därför blir din resa tillsammans med mig också unik.

Det är viktigt att du som kommer har bestämt dig. Bestämt dig för att är dags för en förändring. När du är villig att ta steg för att komma vidare i livet så står jag där redo att guida dig.

Hur? Det löser vi tillsammans. Ofta går det både lättare och snabbare än du kan ana!

Nyfiken? Boka ett utforskande 30-minuters samtal för att utforska om jag kan hjälpa dig

"Tack Ida, du lyssnade, dömde och värderade inte mina tankar/funderingar. Du fanns där stadigt och coachade mig framåt där jag fann mina egna beslut genom din coachning. Kan varmt rekommendera Ida - kunnig, inlyssnande, får dig att ta steg i lagom takt."

// Susanne  

"Det har varit (och fortfarande är) en häftig upplevelse jag inte skulle vilja vara utan, när jag fick chansen att gå hos Ida på samtal. En upplevelse att få lära mig så mycket om mig själv och hur jag kan förhålla mig till situationer och människor runt mig. Men även att läka och förstå gamla sår och situationer.  Skulle varmt rekommendera alla som vill lära sig mer om sig själv eller få ”nycklar” att kunna använda i olika situationer i livet.  En så varm och inkännande människa som Ida har jag inte träffat många gånger. Ida är verkligen på rätt plats ❤️"

// Caroline