Det ska vara enkelt att må bra!
Här hittar du onlinekurser och föreläsningar som är lätta att ta till sig.
Här får du möjlighet att hjälpa dig själv att må bättre och bättre för varje dag.

Ida Engström
Jag hjälper högkänsliga personer som har 
bestämt sig för att det är dags för förändring. 

Förändring som innebär ett större, bättre och härligare liv med mer energi! 

Är det du?!

Som högkänslig upplever man ofta att omgivningen blir för mycket, för stor,
för högljudd, för påträngande. Det kan vara svårt, eller omöjligt, att skilja på vad som är mina egna känslor och vad som är andras.

Genom att arbeta med den inre kraften, medvetenhet och känslohantering hjälper jag högkänsliga personer att sortera och rensa i sitt energisystem.
Då kan livet bli tydligare, enklare och lättare att leva.

Tänk om allt det du hittills har upplevt som en belastning egentligen är magiska och fantastiska gåvor som du kan använda dig av i din vardag?

Tänk om du inte är ett offer för dina omständigheter utan en person med alla förutsättningar att leda ditt liv i den riktning du längtar efter!

Här hittar du information om hur du kan starta eller fortsätta din egen förändring tillsammans med mig.

Välkommen hit!  

Energiretreat 9-11 maj 2024
Sju Sjöar


Med Ida Engström och Mia Moberg

Vi båda arbetar med läkning på djupet och tillsammans skapar vi retreats som innebär så mycket mer än bara återhämtning.

"Är väldigt, väldigt nöjd med helgen i Härryda på retreat. Fin balans mellan kropp och själ.  Kom hem med många verktyg, nya tankar och mådde verkligen gott.  
Du och Mia är ett bra team tillsammans. Ni kompletterar varandra så fint.  Ni är fantastiska❣  Många fina samtal och skratt tillsammans med dom andra på retreatet.  Respektfullt…. Mysigt boende, god mat, trevliga och välkomnande värdar.  Så, ett väldigt stort tack till er båda❣"

 
Helen
helgretreat Villa Ekegården

"Behöver både kursen och coachingsamtal för att kunna bli den jag vill vara, är menat att vara. Och förstå det som varit. Det är skönt för mig att veta att stöd och erfarenheter finns hos dig m fl som ”gått före”, redan gjort - håller på och gör - sin resan. Det ger mig mod att se in i mig själv. Våga möta, händelser, sorger och allt som varit bra. Ser framemot nästa tillfälle." 

Ann
onlinekurs med coachingsamtal

"Att gå till dig Ida rekommenderar jag alla. Den lugna känslan efter ett besök hos dig, stannar kvar länge i kroppen ❤️🦋.
 
Vi ses snart igen!!"


Jane
reflexologi och samtal

"Ida är lugn, går varsamt fram, och inger  stort förtroende med inriktning på bl.a Högkänslighet."
 .
Weine
högkänslig, samtal

Coachingprogrammet online
"Från Högkänslig till Högmedveten"
Augusti -December
 
Vill du vara med?

Maila kurs@powerofsenses.se för att få veta mer! 

Från Högkänslig till Högmedveten - Ett program som förändrar högkänsliga liv - för alltid.

För dig som vet att livet är mer och större än bara det som är just nu.

Ett program för dig som vet att det är dags att leda dig själv till ett större, härligare och bättre liv!
 
Hur kan en högkänslig person börja leva mer autentiskt?
Jag som leder gruppen har stor erfarenhet och kunskap för att hjälpa individer till just detta.
Gruppgemenskapen med andra högkänsliga i kombination med nya kunskaper, insikter och perspektiv på livet blir helt ovärderlig under en tid i stor förändring.

Deltagare: 
"Så himla intressant och lärorikt att få vara en del av denna grupp. Vi är alla olika men väldigt lika varandra. Min förståelse ökar både gentemot mig själv och andra. Att verkligen försöka förstå detta med högkänslighet ger mig energi och glädje! Det krävs mod och lite disciplin för att våga och sedan återhämta mig, men det ger en frihet och stolthet över den fina människa jag är. ❤️"

Programmet är uppbyggt kring tre huvuddelar:
- JAG 

- MIN OMGIVNING 
- ENERGIMEDVETENHET

Vi går på djupet inom områden som självbild, känslohantering, reaktionsmönster och energimedvetenhet. Alla deltagare har tillgång till en facebookgrupp med stöd och gemenskap.

Deltagare:
"Tack så jättemycket för ikväll! Vilka kämpar ni är allihop, så inspirerande och hoppfullt det är att lyssna på er. Tack Ida för nya insikter att gå och fundera på här hemma."

Förutom gruppcoaching ingår 1:1´s med Ida där vi tillsammans går djupare i just det du behöver. Du får möjlighet att med känslo- och förändringsterapi bli av med gamla trauman och erfarenheter som hittills har styrt ditt liv. Vad innebär det? Det kan till exempel handla om att bli fri från ångestattacker, gamla rädslor, ett beteende av överdrivet ansvarstagande, att inte kunna säga nej eller att inte orka att umgås med andra människor. Det du vill bli fri från kan du lätt bli fri från!

Du kommer att upptäcka hur du kan förhålla dig till dig själv och din omgivning på helt nya sätt. Att det finns möjlighet att leva som den bästa versionen av dig, den du kom hit för att vara.  

Deltagare:
"Tack för en grym kväll! Idag kändes det som att jag verkligen fick lära mig mycket. Energitjuvar/Tagare/Drama queens eller vad vill kalla dem. Vad gör de med oss? Vad kan vi göra för att möta dem utan att bli dränerade?  Jag kommer behöva träna mer på att lägga över ansvaret genom att säga till den personen att ta ansvaret själv och att jag ser den där känslan du har som "ditt ansvar". Jag lyssnar mer än gärna och kan hjälpa dig, men jag vägrar bära människor mer.Ditt liv kommer därmed aldrig att bli detsamma igen."


Vad kommer att hända med dig om du hänger med i den här fantastiska gruppen?!

Störst av allt är känslan av att inte vara ensam!

Mer lätthet, mer frihet, mer tid, bättre relationer, ökad självkänsla och en känsla av att livet har en större mening.

Jag får många frågor från coacher och terapeuter om kursen är diplomerande. Svaret är att nej, du får inget diplom, men de nya verktyg och perspektiv du får med dig kan du utan problem direkt börja använda i ditt eget arbete med högkänsliga klienter. 

”Helt plötsligt kände jag mig normal!”

Ann
samtalsgrupp för högkänsliga

"Tack Ida för en jättefin stund! Allt var av värde och det som jag speciellt plockar med mig från dagens träff är att jag fick insyn i hur jag själv hittar lätt in i min känsla och kan utifrån det beskriva och sätta ord på känslan och vart i kroppen den sitter. Det hjälpte du mig med! Ser fram emot nästa tillfälle! Jag läker nu!"

Linda
högkänslig, samtal

"Tack för en väldigt bra föreläsning. Känner att jag hade kunnat fortsätta lyssna på dig och ställa frågor hela kvällen."  

Helena
föreläsning om högkänslighet

"Tack för idag, jag känner att detta kommer vara så bra för mig. Det jag tar med mig från idag är:
•Att man kan få läka och må bättre
•Du är verkligen på rätt plats, känns så lätt att prata med dig.
•Omhändertagen Jag är så tacksam för denna möjlighet."
 

Caroline
högkänslig, samtal