Intuition

Vad är intuition egentligen?

Vad är intuition och hur tränar vi den?

INTUITION, eller magkänsla, är som ett extra sinne som utgår från din energimedvetenhet. Det är de svaren du inte kan ta på men ändå vet vad det är. Som att du ska ta ett visst jobb, läsa en viss kurs eller den där personen du bara ska ha i ditt liv.

Det är den del av dig som vet mer än vad du är medveten om just nu. 

Det betyder inte att du inte kan bli medveten om det! 

Ju mer du tränar din intuition desto mer börjar du lita till den och desto mer medveten blir du om alla möjligheter som öppnar sig för dig.

Det handlar egentligen om TILLIT till att livet bär oss, att det finns en plan och en resa för oss och att om vi släpper taget om att kontrollera det och bara väljer utifrån vår KÄRNA, vårt centrum, och det vi vet så kommer vi att hamna rätt.

När du går emot din intuition så får du tydliga signaler från hela din kropp i form av känslor av obehag, ångest och oro. Du kan också få en känsla av stopp, eller motstånd. Eller som att livet stannar upp.

När du lyssnar till din intuition känner du lugn och tillit till livet och de processer du går igenom. 

Det betyder inte att du aldrig går igenom något som är jobbigt. Men det är skillnad på att gå igenom något tufft i en energi av att det är okej eller att göra det i energi av motstånd. 

// Ida

Kategorier: coaching, energimedvetenhet, högkänslighet, hsp, känslor, medveten närvaro, terapi för högkänsliga