Clear Balance
Från slutet av sommaren 2023 flyttar jag från Premium Hälsan och pausar därmed behandling på plats en period. Det går fortfarande bra att boka behandling över zoom eller på distans. Det går bra att kombinera samtal och Clear Balance, hör av dig så berättar jag mer! 

"Det är som allt är lättare, att det inte känns så tungt. Verkar som det har effekt på måleriet som om jag inte behöver processa så mycket med mig själv innan utan bara sätter igång och förlorar tiden när jag arbetar. Precis så som det ska vara. Den där tunga segheten som jag alltid har känt tidigare finns där men det är mer som om detta är ett gammalt inövat beteende som jag nu liksom kan nå igenom.
 Håller detta i sig och kan det t o m bli snäppet bättre? 
Är det så här som det ska kännas?"

// Eva

"Efter första behandlingen känner jag att jag har sovit mycket bättre än jag gjort på flera år, vilket är helt fantastiskt och jag känner att min energi försöker leta sig tillbaka. 
Så tacksam för det!"

// Linda

"Mycket vänlig, professionell och kunnig. Fantastisk känsla för energier och väldigt inkännande. Tack för resan!! "

//Lars

Föreställ dig ett liv där du har släppt på gamla rädslor och destruktiva mönster.  

Lägg till att du nu vet hur du kan släppa taget om nya jobbiga händelser som sker i ditt liv på bara några minuter, du behöver inte lagra något längre. I stället för att bära och älta på situationer och relationer i veckor, månader eller kanske till och med år så känner du dig nästan alltid fri!    

Lägg till att du inte ens upplever att det sker lika många tunga händelser i ditt liv längre.  

Med mig har du möjlighet till en kraftfull kombination av Clear Balance, känsloterapi och coaching. Samtidigt som du automatiskt släpper taget om gamla trauman och erfarenheter får du lära dig hur du själv kan fortsätta att släppa taget om de nya känslomässigt jobbiga situationer som dyker upp i livet.

Du kan välja mellan att komma till mig för en serie enskilda behandlingar och samtal eller vara med i en onlinegrupp där du på ett effektfullt sätt tillsammans med andra arbetar ännu mer med din frekvenshöjning parallellt med att du får Clear Balancebehandlingar.  

Kontakta mig här för att boka!